Skip to content

FitTronic D550: Cea mai bună bandă de alergat electrică în raport calitate-preț | Aliatul tău ideal pentru fitness 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃🏿 ✔️

Banda de alergat electrica FitTronic D550 inclinatie automata

Banda de alergat care cucerește piața. Peste 15.000 de unități vândute deja. Vânzări record în ultimele 12 luni.

Vezi aici cea mai bună ofertă online (eMAG)

Bine ai venit în lumea fitness-ului de calitate!
Haide să-ți prezentăm cea mai bună bandă de alergat de pe piață: FitTronic D550 (vezi în eMAG). Acest model a revoluționat piața cu tehnologia sa avansată, devenind rapid alegerea de top a anului 2023.

Te întrebi ce o face atât de specială? Să descoperim împreună toate avantajele sale!
Cu o structură robustă, un motor puternic și compatibilitate cu cele mai populare aplicații de fitness, D550 îți oferă tot ce ai nevoie pentru un antrenament complet, chiar la tine acasă. Și nu e doar despre exerciții fizice – este despre a te distra în timp ce îți îmbunătățești starea de sănătate și condiția fizică. Alătură-te celor care au descoperit deja puterea și libertatea oferite de FitTronic D550!

Caracteristici FitTronic D550:

Nu este o coincidență faptul că banda de alergat FitTronic D550 a înregistrat vânzări record în ultimii ani pe teritoriul României. Acest succes se datorează unor caracteristici de excepție care o diferențiază de concurență, consolidându-i reputația de lider în domeniul echipamentelor de fitness.
Dar, haide să aruncăm o privire mai detaliată asupra specificațiilor acestui produs.

⚙️ - Caracteristici tehnice:

Banda de alergat electrică
(cu înclinație + pliabilă)
Brand: FitTronic, model D550
Motor: Electric (putere 3 CP)
Viteză: 1-18 km/h (18 trepte)
Nr. Programe antrenament: 12
Tip înclinație: Electrică (15 trepte)
Procentaj înclinație: 15%
Greutate max. suportată: 140 kg
Suprafață de alergare: 135 x 48 cm
Dimensiuni asamblată: 190 x 77 x 127 cm
Dimensiuni pliată: 118 x 77 x 144 cm
(lungime x lățime x înălțime)
Greutate: 80 kg

🤩 - Caracteristici speciale:

• Măsurare valori antrenament: Da (bătăi inimă, puls, distanță, viteză de alergare, calorii consumate, grăsime corporală)
• Funcții speciale: Boxe integrate; Intrare MP3; Audio Jack; USB, Display LCD; Cheie de siguranță; Sistem amortizare șocuri; Sistem de autolubrifiere; Pliabilă (pliere ușoară + depliere automată); Wide V-Belt Drive System (silențioasă); P1 și P2 (programe ajutătoare de slăbit); Utilizare ușoară (taste rapide și butoane la îndemână + meniu intuitiv); Transport facil (roți ajutătoare); Conectare Bluetooth cu App (KinoMap, Zwift, NewRunWay) și Design modern.

De ce are acest preț FitTronic D550?

Modelul D550, conceput de FitTronic, este de-a dreptul perfect.
Se distinge prin calitatea excepțională a materialelor, puterea impresionantă, funcțiile speciale și tehnologiile inovative implementate. Acestea îți permit să alergi, direct din confortul camerei tale, pe piste virtuale alături de alți competitori, prieteni sau colegi de muncă.

Banda de alergat FitTronic D550 se află la intersecția dintre performanță, calitate și inovație, și este pentru aceste motive că prețul său este de 3.599 RON.
Deși poate părea un preț mai mare decât media, nu uita că investești în sănătatea ta și într-un echipament de top care-ți permite să te antrenezi în cele mai bune condiții. Este un model care merită cu adevărat acest preț, având în vedere performanțele și funcțiile pe care le oferă. Este unul dintre cele mai bine vândute modele de pe piață, și nu e de mirare că se întâmplă asta.

FitTronic D550 pret

Calitatea, puterea și inovațiile pe care le aduce sunt cu adevărat impresionante. Mai mult decât atât, dacă te uiți la ce oferă concurența, vei constata că multe dintre funcțiile speciale ale modelului D550 nu se regăsesc la aceeași calitate sau nici măcar nu sunt prezente în modelele concurente.

Așadar, prețul este mai mult decât justificat de calitatea și performanțele oferite de această bandă de alergat. Este o investiție inteligentă în sănătatea și bunăstarea ta, și o alegere pe care cu siguranță nu o vei regreta. Așa că, dacă îți permiți, nu rata ocazia de a-ți achiziționa această bandă de alergat.
D550 îți va deschide noi orizonturi în antrenamentele tale, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de un nivel de fitness la care nici nu ai visat că poți ajunge. Nu-ți rămâne decât s-o cumperi:

Compară FitTronic D550 cu alte modele similare:

Avantaje banda de alergat FitTronic D550:

Alegerea unei benzi de alergat este o decizie importantă care necesită o înțelegere clară a avantajelor pe care le aduce fiecare model. Banda de alergat FitTronic D550 se distinge prin o serie de beneficii care o fac o opțiune atrăgătoare pentru orice utilizator. Aceasta nu este doar un instrument de fitness, ci un companion ideal pentru antrenamentele tale. Iată câteva avantaje semnificative ale acestei benzi:

 • Raport calitate-preț: Unul dintre cele mai mari avantaje ale benzii de alergat FitTronic D550 este raportul calitate-preț. Deși prețul poate părea mai mare comparativ cu alte modele, calitatea și funcționalitatea acestui aparat justifică investiția. Materialele durabile și rezistente, împreună cu funcțiile avansate, asigură o durată lungă de viață și performanțe superioare.
 • Putere: Banda de alergat FitTronic D550 dispune de un motor puternic de 3.0 CP, capabil să asigure viteze de 1-18 km/h. Cu un sistem de funcționare lin și silențios, acesta oferă utilizatorului experiența unei alergări constante și fără întreruperi.
 • Silențioasă: FitTronic D550 se laudă cu un sistem de transmisie Wilde V-Belt Drive, care asigură o funcționare liniară și silențioasă, permițându-vă să vă concentrați pe antrenament fără să fiți deranjat de zgomot.
 • Programe prestabilite: Cu 12 programe de antrenament predefinite, această bandă de alergat ajută la creșterea eficienței antrenamentelor și la obținerea rezultatelor dorite, fie că este vorba de ars calorii, îmbunătățirea condiției fizice sau îmbunătățirea rezistenței.
 • P1 și P2: Banda de alergat FitTronic D550 vine echipată cu două programe speciale P1 și P2, care sunt destinate în special pentru pierderea în greutate și îmbunătățirea rezistenței cardio. Aceste programe pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui utilizator.
 • Funcții speciale: Banda de alergat FitTronic D550 vine cu o serie de funcții speciale cum ar fi boxele incorporate, intrarea MP3 player, portul USB, un display ușor de citit și butoane de control la îndemână pentru a face experiența de antrenament cât mai convenabilă și plăcută.
 • Siguranță: FitTronic D550 include o cheie magnetică de siguranță care se atașează la utilizator și la banda de alergat. Acesta oprește banda imediat dacă utilizatorul cade sau se îndepărtează prea mult de panoul de control. Acest sistem de siguranță ajută la prevenirea accidentelor potențiale în timpul, antrenamentului.
 • Înclinație ajustabilă: Banda de alergat FitTronic D550 oferă o ajustare automată a înclinației de la 0 la 15%, permițând varierea intensității antrenamentului cu o simplă apăsare de buton. Cu 15 trepte de înclinație, această funcție ajută la simularea diferitelor terenuri și la creșterea dificultății antrenamentului, făcând fiecare sesiune de alergare unică.
 • Sistem de amortizare: FitTronic D550 este echipată cu un sistem de absorbție în șase puncte, care ajută la reducerea impactului asupra articulațiilor și oferă un antrenament mai confortabil. Absorbția șocurilor este susținută de două arcuri cu amortizor, făcând din FitTronic D550 una dintre cele mai performante benzi de alergat în ceea ce privește sistemul de amortizare.
 • Preasamblată: Banda de alergat FitTronic D550 vine preasamblată în proporție de 95%, ceea ce simplifică procesul de instalare. Vei avea nevoie doar să uniți partea superioară cu restul structurii, economisind astfel timp și evitând potențialele dificultăți de asamblare.
 • Suport pentru sticlă de apă: Banda de alergat include un suport pentru sticlă de apă, ceea ce face hidratarea în momentele grele ale antrenamentelor mai convenabilă și mai ușoară.
 • Design compact: Cu un design compact și ușor de manevrat, FitTronic D550 se poate potrivi cu ușurință în multe spații de locuit. Dimensiunile sale sunt ideale pentru apartamente sau camere cu spațiu limitat. În ciuda acestui fapt, banda de alergat nu compromite nici performanța, nici confortul utilizatorului.
 • Compatibilitate cu aplicații de fitness: Banda de alergat FitTronic D550 este compatibilă cu aplicații populare de fitness, ceea ce înseamnă că poți urmări și înregistra antrenamentele în aplicația ta preferată, ajutându-te să-ți monitorizezi progresul și să-ți atingi obiectivele de fitness mai eficient.

Aplicații compatibile cu banda alergare FitTronic D550:

• Zwift App (iOS / Android): Este o aplicație interactivă care te introduce într-o lume virtuală pitorească. Oferă șansa de a interacționa cu alți utilizatori și de a participa la curse de grup.

• Kinomap App (iOS / Android): Această aplicație îți oferă posibilitatea de a experimenta trasee din întreaga lume, monitorizându-ți progresul și ajutându-te să-ți atingi obiectivele mai ușor.

• NewRunWay App (iOS / Android): Aceasta este o aplicație de fitness modernă care oferă diverse funcționalități menite să-ți îmbunătățească antrenamentul.

Compatibilitatea cu aceste aplicații populare constituie un alt mare avantaj al acestei benzi. Datorită tehnologiei Bluetooth și a celor mai recente inovații, poți să te conectezi cu alți utilizatori, să participi la curse virtuale și să-ți personalizezi antrenamentul într-un mod distractiv și eficient.

Astfel, nu numai că beneficiezi de un antrenament fizic eficient, dar te distrezi în același timp, transformând exercițiul fizic într-o activitate plăcută și motivantă – alergând cot la cot într-o lume virtuală alături de prietenii tăi, chiar din confortul casei tale!

Aplicatii pentru banda de alergat electrica FitTronic D550

Dezavantaje banda de alergat FitTronic D550:

 • Greutate: Deoarece FitTronic D550 este o bandă de alergat cu un motor puternic și o structură robustă, aceasta poate fi destul de grea. Acest lucru poate face mutarea și manipularea acesteia mai dificile, mai ales pentru persoanele cu o forță fizică mai redusă. Totuși, banda de alergat este echipată cu roți ajutătoare pentru transport.
 • Preț: Deși calitatea materialelor și funcționalitatea acestei benzi de alergat justifică prețul, costul inițial poate reprezenta un obstacol pentru unele persoane. Cu toate acestea, având în vedere toate caracteristicile și beneficiile pe care le oferă, FitTronic D550 poate fi considerată o investiție pe termen lung în sănătatea și condiția ta fizică.

Accesorii și piese de schimb FitTronic D550:

D550 FitTronic este dotat cu toate accesoriile necesare pentru a-ți oferi o experiență de antrenament completă și sigură. Începând cu cheia magnetică de siguranță și până la alte componente esențiale, ai tot ce îți trebuie la îndemână. În plus, un alt mare avantaj al modelului D550 este că, în cazul unui accident sau a unei defecțiuni la una dintre piesele de bază, nu trebuie să te îngrijorezi.

Datorită faptului că este un model extrem de popular și de bine vândut, poți găsi cu ușurință piese de schimb și accesorii în magazinele online. Prin urmare, orice problemă poate fi rezolvată rapid datorită disponibilității pieselor de schimb și a diferitelor accesorii.

Cum se utilizează FitTronic D550?

Utilizarea modelului FitTronic D550 este simplă și intuitivă. Pentru o utilizare optimă, recomandăm să păstrezi banda de alergat într-un spațiu aerisit și să o curăți regulat cu o soluție non-abrazivă.
De asemenea, este important să respecți limita de greutate indicată de producător pentru a preveni uzura prematură. Dar știi cum se spune, un video face cât o mie de cuvinte, nu-i așa?

Mai jos ai un video cu unboxing în care vezi exact cum îți ajunge banda de alergat în cutie, aproape complet asamblată, și cum se finalizează instalarea acesteia. În plus, manualul de instrucțiuni îți va oferi toate informațiile necesare pt a te asigura că folosești banda în mod corect și în condiții de siguranță

Unboxing banda de alergat FitTronic D550 eMAG:

Banda alergare electrica FitTronic D550 păreri:

Recenzie 5/5 😁
RECOMAND – Achiziționată de vreo 3 luni. O folosește nevasta mea cate 20-30 min pe zi, mai rar și eu. Motorul este suficient, banda nu se simte sa oboseasca…”vezi recenzie completă.

Recenzie 5/5 😁
RECOMAND – Suntem f multumiti de aceasta banda. Livrarea a fost rapida, montaj intuitiv. Are lubrifiant inclus. Folosim banda destul de des si suntem multu…”vezi recenzie completă.

Recenzie 4/5 😄
OK – O folosesc de aproximativ o luna, alerg in jur de o ora pe zi. Pro: Motor potent Inclinare 15% Suprafata de alergare generoasa. Contra: A inceput sa scartaie…”vezi recenzie completă.

Recenzie 5/5 😁
ROBUSTA – Este o banda usor de asamblat si manuit. Este puternica si bine inchegata. Am conectat-o si la aplicatie si functioneaza perfect. Foarte multumit!…”vezi recenzie completă.

Cumpără FitTronic D550 online la preț ieftin:

Modelul de bandă de alergat electrică, pliabilă și cu înclinație FitTronic D550 poate fi achiziționat din numeroase magazine online din România. eMAG, evoMAG, SportDistrict și CEL sunt doar câteva dintre opțiunile la care poți apela pentru a achiziționa FitTronic D550. Printr-un simplu click pe logo, vei profita instant de oferta lor specială, în special în perioada Black Friday sau atunci când au alte promoții.

FitTronic D550 eMAG
FitTronic D550 evoMAG
FitTronic D550 SportDistrict
FitTronic D550 CEL

Alte beneficii bandă de alergat FitTronic:

 • Garanție: Indiferent de magazinul din care alegi să o cumperi, vei beneficia de o garanție de 2 ani (24 de luni). O scurtă căutare printre recenzii te va convinge că nimeni nu a avut probleme tehnice cu această bandă de alergat.
 • Versatilitate: Un alt beneficiu major al modelului FitTronic D550 este versatilitatea sa. Este o bandă de alergat completă, care poate fi utilizată indiferent de nivelul de pregătire pe care-l ai, fie că ești începător, intermediar sau chiar avansat în ale alergării. Acesta este modelul tău!
 • Calitate TOP: În plus, un ultim beneficiu care merită menționat este faptul că modelul FitTronic D550 este conceput din materiale fiabile, durabile și rezistente – adică de foarte bună calitate. Aceasta suportă până la 140 de kilograme și, în ciuda acestor caracteristici impresionante, își menține un preț decent.

Concluzia noastră despre FitTronic D550:

În cazul modelului FitTronic D550, avem de-a face cu un produs cu peste 140 de recenzii pozitive, majoritatea clienților remarcând în primul rând calitatea impresionantă a acestei benzi de alergat. Prin urmare, părerea noastră umilă nu prea mai contează.

Nici o opinie a nici unui specialist nu poate depăși mărturia celui care și-a cheltuit banii proprii și a testat produsul timp de un an pentru a-și îndeplini obiectivele.
Și, așa cum ai putut vedea, avem de-a face în proporție de peste 98% cu recenzii pozitive. Prin urmare, banda de alergat electrică, cu înclinație și pliabilă FitTronic D550 este un model ce-și merită din plin banii.

Este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai la îndemână în raportul calitate-preț. Ușor de asamblat, de transportat prin casă, de depozitat, și mai ales, extrem de capabilă în ceea ce privește performanțele, FitTronic D550 este modelul perfect pentru tine și pentru familia ta, fiind ideală atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Dacă încă nu ai achiziționat-o, nu mai aștepta! Cumpăr-o acum!

Cumpără în ofertă banda de alergat electrică FitTronic D550:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
FitTronic
Numele produsului
D550
Pret
RON 3.599
Disponibilitatea produsului
Available in Stock